KWS
   
 

KWS tapaa sokerijuurikkaanviljelijöitä kesän aikana

Edustajamme Jaakko Perttu ja Peter Rehn osallistuivat Västankvarnin Peltopäivään heinäkuun 2. päivänä Inkoossa. KWS:n teltassa vieraili liki 70 juurikkaanviljelijää sekä monta muuta kiinnostunutta. Vierailijoille tarjoiltiin kylmää juotavaa helteisen päivän aikana.

Positiivista palautetta tuli erityisesti LUCILLA KWS:n hyvästä taimettumisesta ja nopeasta kehityksestä. Osastolla oli paikalla myös KWS:n viljayksiköstä Claus Nymand, hän kertoi muun muassa Evolo-hybridirukiin ominaisuuksista.

 

Heinäkuun 15. päivänä Satakunnan juurikkaanviljelijät oli kutsuttu Jaakon maatilalle Kiukaisiin (kuva). Tapahtumaan osallistui noin 70 viljelijää. Iltapäivän aikana esiteltiin KWS yrityksenä ja käytiin pellolla katsomassa miten eri lajikkeet olivat kehittyneet. Tilaisuuteen osallistui myös Tero Tanner Sucros Oy:stä, joka kertoi viljelijöille juurikkaanviljelyyn liittyvistä ajankohtaisista asioista. Päivän aikana keskusteltiin myös juurikasankeroisen ja ramularian torjuntakeinoista, lisäksi Yara Suomen edustaja Antti Pakkanen kertoi sokerijuurikkaan lannoituksesta.

 

FI_2009Event_Lucilla

 

FI_2009Event_Nordika

 

FI_2009Event_Feld

 

FI_2009Event_Scheune


 
KWS