KWS
   
 

Tietoa KWS:stä

Jalostuksen edistysaskelia jo 150 vuotta

Jo yli 150 vuoden ajan ovat laatu ja innovaatio olleet KWS menestyksen käyttövoima. Ydintuotteisiimme kuuluvat sokerijuurikkaan-, maissin- ja viljansiemenet sekä öljy-, rehu- ja viherlannoituskasvien siemenet. Markkinamme ovat lauhkealla ilmastovyöhykkeellä, pääosin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Sokerijuurikasjalostuksen edelläkävijöinä olemme osallistuneet sokerijuurikasviljelyn tuottavuuden lisäämiseen keskimäärin 1 000 kilogrammasta 10 000 kilogrammaan sokeria/hehtaari. Nykyään KWS on maailmanmarkkinajohtaja sokerijuurikkaansiementen tuotannossa ja samalla riippumaton jalostaja.

Tutkijamme keskittyvät maatalouden erilaisiin vaatimuksiin ja vastaavat jatkuvasti haasteeseen, joka muodostuu uusien ratkaisujen tarjoamisesta lajikkeiden satoisuuden ja teknisen laadun parantamiseksi.

Me investoimme vuosittain 15 prosenttia myyntituotostamme tutkimukseen ja jalostukseen. Hyödynnämme molekyylibiologian, kasvinjalostuksen ja siementutkimuksen uusimpia tietoja tuotteidemme laadun parantamisessa. Tunnemme vastuuta luonnosta ja yhteiskunnasta, ja arvioimme jalostustavoitteitamme, -menetelmiämme ja -tuotteitamme kestävyyskriteerien mukaan, pyrkien luonnonvarojen säästeliääseen käyttöön.

Annual report

  • KWS Group Annual Report 2017/2018 [pdf | 4.35 MB] pdf Download

 
KWS